Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda; Dana Dadalyondan Izgara Dana Antrikota, Mevsim Salatadan Dondurmaya en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
Ayrıca "kasaptan et alırken nelere dikkat etmeli?", "marinasyon çeşitleri nelerdir?" ve "pişirme tekniklerinin doğru uygulanması nasıl olur" sorularına da hep birlikte cevap bulacağız. Lezzetli ve eğlenceli bir workshop sizleri bekliyor.
MENU
NOT: Workshop katılımcılarımıza önlük ve kep hediye edilmektedir.
Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!