Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
"Nerede o eski pastaneler? Sabah sizi içeriye davet eden açma, simit, poğaça kokusu, kreması ağır olmayan, şeker miktarları dengeli, aroma için birçok katkı malzemesi kullanılmadan yapılan lezzetli ürünler…" diyorsanız sizleri kahvaltılık ürünlerden, Dökme Hamurlar ile hazırlanan Ekler & Profiterole, klasik sütlü tatlıların yıldızları Keşkül, Supangle, Kazandibi gibi vazgeçilmez tatlıları öğrenmeye davet ediyoruz.
EĞİTİM PROGRAMI
EĞİTİM PROGRAMI TARİHLERİ
13 Mayıs 2024, Pazartesi / 14:00 - 18:00
14 Mayıs 2024, Salı / 14:00 - 18:00
15 Mayıs 2024, Çarşamba / 14:00 - 18:00
Eğitimlerde verilen önlük ve kep katılımcılara hediye edilmektedir.
Şartlar ve Koşullar:
Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!