TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

COOK MUTFAĞINDAN ET PİŞİRME TEKNİKLERİ WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 1100 TL.

  • 28 Temmuz 2023 - Cuma
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

3 SAAT

1100 TL.

28 Temmuz 2023 - Cuma
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda; Dana Dadalyondan Izgara Dana Antrikota, Mevsim Salatadan Dondurmaya en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz. 

Ayrıca "kasaptan et alırken nelere dikkat etmeli?", "marinasyon çeşitleri nelerdir?" ve "pişirme tekniklerinin doğru uygulanması nasıl olur" sorularına da hep birlikte cevap bulacağız. Lezzetli ve eğlenceli bir workshop sizleri bekliyor.

 

MENU

  • Dana Madalyon; Bezelye Püresi ve Kurudut Sos ile
  • Izgara Dana Antrikot; Bademli Fırın Patates ile
  • Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
  • Dondurma (İkram)

 

 

Şartlar ve Koşullar:

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Temmuz 2023 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!