TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN


Mesajınız gönderiliyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimler için merak ettiklerinizi bize buradan sorabilirsiniz.

Profesyonel Ekmekçilik & Fırıncılık Eğitimi

  • 100 Saat

  • 70000 TL

  • Başlangıç: 15 Nisan 2024
    Bitiş: 29 Mayıs 2024
    (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe)
    14:00 - 18:00
    23 Nisan ve 1 Mayıs’ta ders yapılmayacaktır.

100 Saat

70000 TL

Başlangıç: 15 Nisan 2024
Bitiş: 29 Mayıs 2024
(Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe)
14:00 - 18:00
23 Nisan ve 1 Mayıs’ta ders yapılmayacaktır.

Profesyonel Eğitimlerin Erken Kayıt Fırsatını Kaçırma. Acele Et!

Erken Kayıt Kontenjanı Fırsatını Kaçırma! Kayıt Ol, Ödemeye Haziran'da Başla!

ÖDEME OLANAKLARI

Profesyonel Ekmekçilik&Fırıncılık Eğitimi; ekmek, kahvaltılık mayalı ürünler, katmanlı hamurlar, uluslararası ekmek çeşitleri, ekşi maya, glutensiz ekmek çeşitleri konusunda zengin teorik bilgiye sahip olmak ve yoğun pratik eğitim almak isteyenler için tasarlanmıştır. Doğrudan hedefe ve başarıya odaklı bu programda; ekmekçilik ve fırıncılık konseptini kendi işletmesinde uygulamayı hedefleyenler için planlanan bir eğitimdir.

Ekmekçilik&Fırıncılık üzerine meslek edinmek isteyen, Aşçılık ve Pastacılık konusunda tecrübe sahibi olup ekmekçilik konusunda da donanımlı hale gelmek isteyenlerin katılabileceği ve eğitimini tamamlayan öğrencilerin T.C. Milli Eğitim Bakanlığı sınavına katılıp, Milli Eğitim Bakanlığı Sertikası almaya hak kazanabileceği profesyonel eğitim başlıyor.

Chef's Table Mutfak Akademisi yerleşkesi Maslak/İstanbul'dadır.


Bu eğitimi tamamlayanlar Ekmekçilik & Fırıncılık sektöründe profesyonel olarak çalışabilecek düzeye gelirler.



Teori

  • Hijyen ve Sanitasyon
  • Beslenme
  • Satın Alma ve Depolama
  • Maliyet Hesaplama
  • Menü Oluşturma
  • Ekmeğin Tarihi

 

Pratik

  • Maya Çeşitleri, Dönüşümleri ve Kullanım Alanları
  • Tahılların özellikleri ve kullanım şekilleri
  • Genç Ekşi Maya yapımı
  • Yıllanmış ekşi maya kullanımı
  • Maya besleme, saklama koşulları ve uygulaması
  • Yağ, süt, yumurta gibi ürünlerin hamurlardaki etkileşimleri
  • Temel Fırıncılık formülü
  • Glutensiz Ekmek çeşitleri
  • Tahıllar
  • Burger Ekmeği
  • Tost Ekmeği

 

Kahvaltılık Mayalı Ürünler

  • Poğaça
  • Açma
  • Simit
  • Bagel
  • Pretzel
  • Paskalya
  • Tahinli Çörek
  • Bazlama
  • İtalyan Grissini
  • Mini Pizza ve Sakallı
  • Kandil simidi

  

Katmanlı Hamurlar (Laminalı Hamurlar)

  • Kruvasan çeşitleri
  • Danish
  • Milföy

 

Uluslararası Ekmekler

  • Foccacio
  • Brioche
  • Baget
  • Ciabatta (ekşitme metodları)
  • Pita
  • Ramazan Pidesi
  • Pumpernickel
  • Babka
  • Mısır Ekmeği
  • Panetton

 

Sour Dough (Ekşi Maya)

  • Köy ekmeği
  • Ekşi maya pizza
  • Tam buğday
  • Sarı buğday
  • Çavdar Ekmeği

 

Glutensiz

  • Glutensiz Grissini
  • Cevizli ve Üzümlü Ekmek

 

Börek Çeşitleri

  • Su Böreği
  • Kol böreği (kıymalı, peynirli, ıspanaklı)

ULUSLARARASI MESLEKİ YETERLİLİK SERTİFİKASI

Amerika, İngiltere, Norveç, Almanya, Hollanda, Fransa, Japonya, Tayland... gibi dünyanın birçok ülkesinde öğrencileri çalışan Chef's Table Mutfak Akademisi, dünyanın en iyi şeflerinin duvarlarını süsleyen, 10 milyondan fazla üyesiyle sektördeki en büyük otorite kabul edilen ’ın (Dünya Şefler Birliği) Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası'nı (Professional Cook-Commis Chef) Türkiye'de ilk olarak öğrencilerine sunmaktadır.

Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası (Professional Cook-Commis Chef); eğitim sürecini tamamlayıp sektörde deneyim kazanmış ve dünya mutfaklarında belli bir pozisyonda çalışabilir düzeye gelmiş kişilere verilen sertifikadır.

Chef's Table Mutfak Akademisi öğrencileri, WACS ile uluslararası alanda en geçerli mesleki yeterlilik sertifikasına sahip olurlar. Bu sertifikayla tüm dünyadaki uluslararası otel ve işletmelerde çalışma imkanı elde ederler. Yüksek bir kariyer hedefleyenlerin önünü açan WACS (Professional Cook-Commis Chef) Sertifika Programı, uluslararası eğitim akreditasyon merkezi "" işbirliği ile hazırlanmıştır. WACS tarafından belirtilen standartları yerine getiren her Chef’s Table Mutfak Akademisi öğrencisi bu değerli sertifikaya sahip olur.

WACS

“Chef’s Table Mutfak Akademisi mutfak eğitimleri uluslararası kalite ve standart olarak Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından onaylanmış bir akademidir.”

John CLANCY
Dünya Şefler Birliği Eğitim Direktörü

Chef’s Table Mutfak Akademisi 2015 yılında ulaştığı yüksek kaliteden dolayı WACS tarafından “Profesyonel Mutfak Eğitimlerinde Yüksek Kalitede Eğitim Veren Eğitim Kuruluşu” olarak onaylanmıştır.

Chef’s Table Mutfak Akademisi Dünya Şefler Birliği‘nin (WACS) Global Mutfak Sertifika Programı Professional Cook-Commis Chef’i Türkiyede Uygulayan Tek Mutfak Akademisidir.

1928 yılında Paris'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır. Pek çok mesleki eğitim ve araştırma çalışmaları yürüten kuruluş, aşçılık mesleğinin uluslararası arenadaki saygınlığının artırılmasını hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS, bugün 86 ülkenin aşçılık kuruluşlarını bünyesinde barındırmaktadır.

AMFORHT, Dünya Turizm ve Konaklama Eğitim ve Öğretim Birliği:
Dünya genelinde gerekli kriterleri bünyesinde barındıran sayılı kurum ve kişilerin üyeliğini oluşturduğu bir yapıdır.

AMFORHT: Bütün ülkelerin turizm ve konaklama sektöründen profesyonellerini, okullarını, enstitülerini, üniversitelerini ve danışmanlarını bir araya getirip iş birliği yaparak, ortaklık kurup, ulaslararası organizasyonlar, sempozyumlar, seminerler, konferanslar ve forumlar düzenler.

Tüm üniversitelerde, her düzeyde ki profesyonel eğitim ve turizm çalışmalarının gelişimi için destek sağlayıp, aydınlanmış turizm bilimlerinin beşeri bilimlerde tanınmasını sağlamak AMFORHT’un temel değerlerini oluşturur. 

1969 yılında kurulan ve merkezi Paris'te bulunan AMFORHT'un üyeleri, aşçılık ve turizm okulları, yöneticiler, eğitmenler, iş insanları, organizatörler ve sektör profesyonellerinden oluşmaktadır. Chef’s Table Mutfak Akademisi de AMFORHT üyesidir.

CHEF'S TABLE MUTFAK AKADEMİSİ’NDE EĞİTİM

- Dünyanın en gelişkin teknip ekipmanları,
- Özel olarak tasarlanmış U tezgah düzeni,
- Şef ile yüz yüze pratik ve teorik eğitimin eş zamanlı Coaching sistemiyle verildiği uluslararası onaylı profesyonel aşçılık eğitimidir.

Türkiye'de butik mutfak akademilerinin öncüsü olan Chef's Table Mutfak Akademisi'nde eğitimler; kurucu şef Serkan Bozkurt önderliğinde alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir.
NEDEN CHEF’S TABLE MUTFAK AKADEMİSİ?

STAJ

İlk 4 aylık eğitimin ardından, Chef's Table öğrencileri dünyanın önde gelen uluslararası kuruluşlarında staj yaparlar ve profesyonel iş hayatlarına ilk adımlarını atarlar. Staj yerleri Chef's Table Mutfak Sanatları Akademisi tarafından belirlenir ve öğrenciler haftanın 6 günü staj yaparlar.

Öğrencilerimiz nerelerde staj yapıyor?

EĞİTİM SONRASI

8 aylık profesyonel aşçılık eğitimini tamamlayan Chef's Table Mutfak Akademisi öğrencileri, dünyanın en prestijli zincir hotelleri, restaurantları ve işletmelerinde mesleki yaşantılarına başlayabilecek seviyeye ulaşırlar. Ayrıca kendi işletmelerinin şefi olabilecek yetkinliği kazanabilirler.

Bugün, Chef's Table Mutfak Akademisi mezunları yurt içi ve yurt dışında birçok uluslarası işletmede kariyer yolculuklarına devam ediyorlar.
MEZUNLARIMIZ NERELERDE ÇALIŞIYOR?

ÖDEME OLANAKLARI

Kredi imkanları için bankaların ilgili numaraları ile iletişime geçebilirsiniz.
Detaylı bilgi tıklayınız.

MEZUNLARIMIZ HANGİ DİPLOMA VE SERTİFİKALARA SAHİP OLABİLİYOR?

• Chef’s Table Mutfak Akademisi
Profesyonel Aşçılık Eğitimi Diploması.

• T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika

• WACS (World Association of Chefs Societies / Dünya Şefler Birliği)
Professional Cook-Commis Chef Certificate (Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası)
*Stajsız program için özel şart içerir.

• HACCP
Zorunlu Hijyen Sertifikası.

YURT DIŞI FIRSATLARI

Chef's Table Mutfak Akademisi mezunları, gerekli kriterleri yerine getirerek Amerika'da maaşlı çalışan olarak hem staj hem de kariyer yapma imkanına sahiptirler.

KURUCU ŞEF SERKAN BOZKURT’TAN GELECEĞİN ŞEFİ OLMAK İSTEYEN ADAYLARA;

Bugün yüzlerce öğrencimiz yurt içi ve yurt dışında dünyanın önde gelen işletmelerinde kariyerlerine başarıyla devam ediyor.
Yıllarını, bu mesleğe vermiş deneyimli bir şef olarak; kariyer yolculuğunuzda sizi hedeflerinize ulaştıracak en önemli sırrın "yemeği sadece iyi yapmak değil güzel bir sunum eşliğinde teknikleri ile anlatabilmek, bir anlamda yaşatabilmek" olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun için mutfakta sebep sonuç ilişkisini bilen bir şef olmanız kadar tanımlayabilen bir şef olmanız da önemlidir.
Her birinizin akademimizi gururlandıran, geleceğin çok başarılı şeflerinden olmanız dileğiyle... Serkan Bozkurt

Ders Programı

Staj İmkanları

Kredi + Finansman Olanakları

Konaklama

Eğitimlerde ilk 4 ay tamamlandıktan sonra öğrencilerimiz, iş ortaklığımız bulunan dünyaca ünlü otel ve restoranlarda staj programına dahil edilirler.

Konaklama alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın:

0 212 258 8884

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL