TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 780 TL.

  • 07 Ekim 2022 - Cuma
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

3 SAAT

780 TL.

07 Ekim 2022 - Cuma
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Denizin lezzeti bambaşka! Bu lezzet deryasından çıkan balıklar nasıl temizlenir? Hangi balık nasıl pişirilir? Fark yaratacak balık lezzetleri nasıl hazırlanır? Bunlar ve balığa dair tüm bilmek istedikleriniz bu workshop'ta!

 

MENÜ 

  • Damla Sakızlı Levrek Buğlama ve İstiridye Soslu Noodle
  • Kişnişli Ve Tarhunlu Çipura, Firik Risottosu ile
  • Taze Baharatlı Akdeniz Salatası
  • Tütsülenmiş Ev Yapımı Hardallı Somon Tartar

 

 

Şartlar ve Koşullar:

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

Ekim 2022 WORKSHOPLARI

07

BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

13

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

19

ÇİLİNGİR SOFRASI - 3 WORKSHOP

26

TEX - MEX WORKSHOP

31

PİDELER - 2 WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL