Glütensiz bir dünyaya hoş geldiniz! Mutfağımda ve soframda “glütene yer yok!” diyorsanız sizleri Chef’s Table Mutfak Akademisi’ne bekliyoruz. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eğitici ve eğlenceli “Glütensiz Ekmekler Eğitimi”nde görüşmek üzere...
DERS PROGRAMI
- Karabuğday Unlu Kinoalı Cevizli Ekmek
- Glütensiz Un Karışımı Tahıl ve Tohumlar ile Zenginleştirilmiş Ekmek
- Karamelize Soğanlı Kuru Domatesli Focaccia Taze Otllar ile
- Nohut Unlu Ekmek
Not: Normal şartlarda un kullanılan mutfaklarda eğitim yapılacaktır!
Atölyede Öğrenilecek Teknikler:
- Glütenin Parçalanmasıyla Açığa Çıkan Glütenin ve Gliadin Hamura Etkileri
- Glüten İçeren Unlara Alternatif Malzemeler
- İşleme Pişirilme
Şartlar ve Koşullar:
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.