TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

MEZE SOFRASI - 1 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 200 TL.

  • 17 Ocak 2020 - Cuma
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

3 SAAT

200 TL.

17 Ocak 2020 - Cuma
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde mezelerin sırlarını öğreneceğimiz Workshop’umuzda Tabule’den, Antep Zeytin Piyazı’na en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

 

Antep Zeytin Piyazı

Antakya Şaksuka

Tabule

Mercimek Köfte

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ocak 2020 WORKSHOPLARI

03

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

05

PİDELER - 2 WORKSHOP

07

TEX - MEX - 3 WORKSHOP

10

SUSHI - 2 WORKSHOP

15

GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP

17

MEZE SOFRASI - 1 WORKSHOP

21

İTALYA MUTFAĞI - 3 WORKSHOP

24

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 3 WORKSHOP

26

VEGAN AŞÇILIK - 2 WORKSHOP

27

WOK YEMEKLERİ - 1 WORKSHOP

29

AVRUPADAN SOKAK LEZZETLERİ - 1 WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL