İTALYAN MUTFAĞI – 3 WORKSHOP
Pesto Soslu Risotta’dan Bolonez Soslu Lazanya’ya ve de İtalya’nın en meşhur tatlısı Tiramisu’ya buram buram İtalya kokan bir menü… İtalyan mutfağının detaylarına inmek ve geleneksel lezzetlerini hikayeleri ile birlikte hazırlayıp sunmak isterseniz bu workshop tam size göre.
MENÜ
Pesto Soslu Kızarmış Risotto Topları (Permasanlı)
Bolonez Soslu Lazanya
Bardakta Tiramisu
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.