Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP
Etin derinliklerine inmek ve keşfetmek istiyorsanız, bu workshopta farklı teknikler ile misafirlerinize “Daha önce hiç böyle yememiştim!” dedirtebileceğiniz ince detaylar ve tecrübe size beklemekte.
MENÜ
Bal Kabaklı Bezelyeli Ördek Konfi Kuru Yoğurt Köpüğü ile
Karamelize Ayva Soteli Baybe Turp Fıstıklı Bonfile Lokum Demi Glass Sos Eşliğinde
Rokfor Soslu Tavuk Sote
Permasan Peynirli Taze Patates Sotesi
Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!