ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda Püreli Dana Madalyon’dan Dana Antrikot’a en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde
Dağmantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot
Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
Kakaolu Sütlaç Dondurma ile
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.