TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

  • 3 Saat

  • 220 TL.

  • 13 Kasım 2019 - Çarşamba
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

3 Saat

220 TL.

13 Kasım 2019 - Çarşamba
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda Püreli Dana Madalyon’dan Dana Antrikot’a en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz. 

 

MENÜ

 

Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde

 

Dağmantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot

 

Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata

 

Kakaolu Sütlaç Dondurma ile

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kasım 2019 WORKSHOPLARI

01

GOURMET BURGER – 1 WORKSHOP

05

ANADOLU LEZZETLERİ – 2 WORKSHOP

08

MEZE SOFRASI – 3 WORKSHOP

10

TEX – MEX -1 WORKSHOP

13

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

17

VEGAN AŞÇILIK – 2 WORKSHOP

20

PİZZA – 1 WORKSHOP

24

SUSHİ – 1 WORKSHOP

26

İTALYAN MUTFAĞI – 2 WORKSHOP

29

DENİZ MAHSULLERİ WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL