TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP

  • 3 Saat

  • 220 TL.

  • 03 Eylül 2019 - Salı
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

3 Saat

220 TL.

03 Eylül 2019 - Salı
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

Ağır Ateşte Pişirilmiş Sebzeli Kuzu Gerdan

Bonfile Smörrebröf

Yufkaya Sarılı Mısırlı Köfte

Kremalı Ispanak Beğendi

Kurutulmuş Domatesli ve Peynirli Akdeniz Salata

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

Eylül 2019 WORKSHOPLARI

01

MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP

03

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP

06

SUSHİ WORKSHOP

11

İTALYAN MUTFAĞI – 2 WORKSHOP

14

GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP

19

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

22

PİZZA WORKSHOP

27

STEAK BURGER – 2 WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL