TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 210 TL.

  • 13 Haziran 2019 - Perşembe
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

210 TL.

13 Haziran 2019 - Perşembe
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

  • Dana Carpaccio Roka Permasan İle
  • Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri 
  • Tane Hardallı Izgara Antrikot 
  • Izgara Hellim Salata Balsamik Sos İle

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Haziran 2019 WORKSHOPLARI

02

VEGAN AŞÇILIK - 2 WORKSHOP

11

GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP

13

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

16

AVRUPADAN SOKAK LEZZETLERİ - 2 WORKSHOP

19

GAZİANTEP MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

21

İTALYAN MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

25

PİZZA - 2 WORKSHOP

27

SUSHI - 3 WORKSHOP

30

MEZE SOFRASI - 3 WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL