Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
- Dana Carpaccio Roka Permasan İle
- Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri
- Tane Hardallı Izgara Antrikot
- Izgara Hellim Salata Balsamik Sos İle
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Haziran 2019 WORKSHOPLARI
02
VEGAN AŞÇILIK - 2 WORKSHOP
11
GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP
13
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP
16
AVRUPADAN SOKAK LEZZETLERİ - 2 WORKSHOP
19
GAZİANTEP MUTFAĞI - 2 WORKSHOP
21
İTALYAN MUTFAĞI - 2 WORKSHOP
30
MEZE SOFRASI - 3 WORKSHOP