TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 210 TL.

  • 21 Nisan 2019 - Pazar
    13:00 - 16:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

210 TL.

21 Nisan 2019 - Pazar
13:00 - 16:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda  en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

 

MENU

Dana Madalyon; Bezelye Püresi ve Roka Köpüğü Eşliğinde

Dağ Mantarlı Polenta ile Dana Antrikot

Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata 

Vişneli Sütlaç; Dondurma ile

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nisan 2019 WORKSHOPLARI

03

VEGAN AŞÇILIK – 2 WORKSHOP

07

TEX-MEX - 1 WORKSHOP

10

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

14

İTALYAN MUTFAĞI - 3 WORKSHOP

16

GAZİANTEP MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

21

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

24

MEZE SOFRASI - 2 WORKSHOP

26

İTALYAN MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

28

İLKBAHARIN FERAHLATICI LEZZETLERİ WORKSHOP

30

EKMEK ARASI - 2 WORKSHOP

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL