TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ–3 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 175 TL.

  • 14 Ekim 2018 - Pazar
    15:30 - 18:30

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

175 TL.

14 Ekim 2018 - Pazar
15:30 - 18:30

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

      

  • Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto
  • Chimichurri Marineli Brazilya Beef
  • Karamelize Soğanlı Steak Köfte
  • Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio
  • Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy patatesi Sote

 

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

Ekim 2018 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!