TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Etler ve Pişirme Teknikleri

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 07 Kasım 2014 - Cuma
    19.00 - 22.00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

160 TL.

07 Kasım 2014 - Cuma
19.00 - 22.00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.

Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum
Gavurdağ salatası

Workshop Saati: 3 saat

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. 

Workshop'a ait notlar

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce 
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kasım 2014 WORKSHOPLARI

03

Ev Yapımı Taze Makarna

06

Cupcake

07

Etler ve Pişirme Teknikleri

10

Balık Pişirme Teknikleri

12

Kahve ve Barista

13

Çikolata

14

Pizza

17

Sokaktan Mutfağa

18

Temel Aşcılık

20

cheesecake

21

İtalyan Mutfağı

24

Özel Salatalar ve Salata Sosları

27

Ekşi Mayalı Ekmekler

28

Wok Yemekleri

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL