Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
Eti pişirirken, lezzetini içine hapsedebilmek için tekniğini bilmek gerekir. Eti doğru pişirmezseniz geri kalan hiçbir şey öğününüzü kurtarmaya yetmeyecektir. Sizleri de “Et Pişirme Teknikleri 2” Workshop’umuza davet ediyoruz.
MENÜ
- Ağır ateşte pişirilmiş sebzeli kuzu gerdan
- Bonfile smörrebröd
- Yufkaya sarılı mısırlı köfte steak
- Kremalı ıspanak beğendi
- Kurutulmuş domatesli ve peynirli akdeniz salatası
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ağustos 2018 WORKSHOPLARI
01
GOURMET BURGER WORKSHOP
04
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 2 WORKSHOP
05
AİLECEK PİŞİRİYORUZ WORKSHOP
12
MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP
15
İTALYAN MUTFAĞI 2 WORKSHOP
28
WOK YEMEKLERİ WORKSHOP