TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Et Pişirme Teknikleri 3

  • Belirtilmemiş

  • 155 TL.

  • 07 Ekim 2017 - Cumartesi
    14:00 - 17:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

155 TL.

07 Ekim 2017 - Cumartesi
14:00 - 17:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda Karamelize Soğanlı Steak Köfte'den Chimichurri Marineli Brezilya Beef'e en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto

Chimichurri Marineli Brazilya Beef

Karamelize Soğanlı Steak Köfte

Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio

Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy Patatesi Sote

 

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ekim 2017 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!