TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Et Pişirme Teknikleri 2

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 04 Haziran 2017 - Pazar
    13:00 - 16:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

160 TL.

04 Haziran 2017 - Pazar
13:00 - 16:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

Ağır Ateşte Pişirilmiş Sebzeli Kuzu Gerdan

 Bonfile Smörrebröd

 Yufkaya Sarılı Mısırlı Köfte Steak

 Kremalı Ispanak Beğendi

Kurutulmuş Domatesli ve Peynirli Akdeniz Salata

Fiyatı:160 TL.

Kişi Başı: 160 TL

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Haziran 2017 WORKSHOPLARI

03

Sushi

04

Et Pişirme Teknikleri 2

10

Lübnan Mutfağı

11

Tex Mex

17

Steak Burger

18

Et Pişirme Teknikleri 3

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL