TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Fırından (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 30 Mayıs 2017 - Salı
    14:00 - 17:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

320 TL.

30 Mayıs 2017 - Salı
14:00 - 17:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Hani sıcak sıcak, taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

PASKALYA ÇÖREĞİ 

TAHİNLİ ÇÖREK 

ALMAN PASTASI 

UN KURABİYESİ 

SİMİT 

AÇMA 

POĞAÇA

ACIBADEM

Salı, Çarşamba Saat:14:00-17:00

320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.

*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.

*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

Mayıs 2017 WORKSHOPLARI

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!