Ekmeğin çok hassas yapısını,tekniklerini ,dikkat edilmesi gerekenlerini öğrenmek ile yetimeyip kendi reçetelerinizin önünü açacak bir eğitimdir.
Ekmek hakkında uzmanlaşmak isteyen, pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, ekmek üretimi yapmak isteyenler ve tüm ekmek sevenler için ideal bir eğitimdir.
EKŞİ MAYA YAPIMI
SÜTLÜ EKMEK
FOCCACHIO
MISIR EKMEĞİ
BRIOCHE
EKŞİ MAYALI EKMEK
NEW YORK ÇAVDAR EKMEĞİ
KÖY EKMEĞİ
RAMAZAN PİDESİ
ZEYTİN EZMELİ ROLL EKMEK
TOST EKMEĞİ
BAGET EKMEĞİ
KEPEKLİ BAGET EKMEĞİ
HAMBURGER EKMEĞİ
PİTA/ DÖNER EKMEĞİ
CIABATTA EKMEĞİ
PANINI EKMEĞİ
1500 TL (Kdv Dahil)
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 4 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.
1 Kişi
1500 TL
14:00 - 17:00 arası