TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Et Pişirme Teknikleri 1

  • Belirtilmemiş

  • 165 TL.

  • 01 Ocak 2017 - Pazar
    13:00 - 16:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

165 TL.

01 Ocak 2017 - Pazar
13:00 - 16:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

Taze Dana Carpaccio, Roka , Parmesan ile

Wokta Tatlı Acılı Dana Eti Dilimleri

Izgara Tane Hardallı Antrikot

Izgara Hellim Salata, Balzemik ile

Champion Sos

Kişi Başı: 165 TL

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ocak 2017 WORKSHOPLARI

01

Meksika Ateşi

01

Et Pişirme Teknikleri 1

01

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

01

DENİZ MAHSÜLLERİ WORKSHOP

01

İTALYAN MUTFAĞI WORKSHOP

06

Et Pişirme Teknikleri 1

10

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

13

Tex Mex

17

Tatlı Tapas

20

Et Pişirme Teknikleri 2

24

Cheesecake Devrimi

27

Gourmet Burger

28

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

28

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

31

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL