TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 400 TL.

  • 21 Şubat 2017 - Salı
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

400 TL.

21 Şubat 2017 - Salı
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Dünya Klasiği haline gelmiş bu eşsiz lezzetlerin tüm detaylarını teknikleri ile öğrenip herkesi bir daha yemek için can atacağı bu özel lezzetleri öğrenmekle yetinmeyip, kendi yorumlarınızıda katalabilmeyi öğreneceksiniz.

İSVİÇRE MERENGLİ LİMONLU CURD PAY 

TAVUKLU MANTARLI KİŞ 

ISPANAKLI MUSKATLI KİŞ

ELMALI CEVİZLİ LATİS PAY 

AKIŞKAN ÇİKOLATALI TART 

VANİLYA LABNE KREMALI TAZE MEYVELİ TART 

VİŞNELİ KLAFUTİS 

YERFISTIKLI FRANGIPAN TART

Saat:19:00-22:00

400 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.

*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.

*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.

Şubat 2017 WORKSHOPLARI

03

Tex Mex

04

Gourmet Burger

05

Et Pişirme Teknikleri 1

07

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

10

Pizza

11

Meksika

12

Et Pişirme Teknikleri 2

14

Sevgililer Günü

17

Sushi

21

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)

24

Latin Amerika

28

Cheesecake Devrimi

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL