TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Et Pişirme Teknikleri 2

  • Belirtilmemiş

  • 165 TL.

  • 12 Şubat 2017 - Pazar
    13:00 - 16:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

165 TL.

12 Şubat 2017 - Pazar
13:00 - 16:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

Bonfile Smörrebröd

Ağır ateşte pişirilmiş sebzeli kuzu İncik

Yufkaya Sarılı mısırlı Köfte Steak

Kremalı ıspanak beğendi

Kurutulmuş domatesli,ve peynirli akdeniz salata

Kişi Başı: 165 TL

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Şubat 2017 WORKSHOPLARI

03

Tex Mex

04

Gourmet Burger

05

Et Pişirme Teknikleri 1

07

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

10

Pizza

11

Meksika

12

Et Pişirme Teknikleri 2

14

Sevgililer Günü

17

Sushi

21

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)

24

Latin Amerika

28

Cheesecake Devrimi

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL