TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Fırından (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 07 Aralık 2016 - Çarşamba
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

320 TL.

07 Aralık 2016 - Çarşamba
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Sıcak sıcak, taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

PASKALYA ÇÖREĞİ

TAHİNLİ ÇÖREK

ALMAN PASTASI

UN KURABİYESİ

SİMİT

AÇMA

POĞAÇA

ACIBADEM

320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.

*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.

*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

 

Aralık 2016 WORKSHOPLARI

02

Meksika Ateşi

07

Fırından (2 Günlük Workshop)

09

Pizza

12

Amerikan Pastası 1

16

Tex Mex

17

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

17

2 Ayda Hobi Aşçılık

19

Cheesecake Devrimi

23

Yeni Yıl Menüsü

26

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)

30

Gourmet Burger

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL