TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Fırından (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 11 Ekim 2016 - Salı
    14:00 - 17:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

320 TL.

11 Ekim 2016 - Salı
14:00 - 17:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Hani sıcak sıcak, taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

PASKALYA ÇÖREĞİ
TAHİNLİ ÇÖREK
ALMAN PASTASI
UN KURABİYESİ
SİMİT
AÇMA
POĞAÇA
ACIBADEM


320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

Ekim 2016 WORKSHOPLARI

01

Et Pişirme Teknikleri - 1

02

Meksika Ateşi

04

Tatlı Tapas

05

Pizza

07

Tex Mex

08

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

08

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

09

Ocakbaşı - 1

11

Fırından (2 Günlük Workshop)

12

Gourmet Burger

14

Latin Amerika

16

COOK ile Et Pişirme Teknikleri - 2

18

Cheesecake Devrimi

19

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

21

Lübnan Mutfağı

23

Ocakbaşı - 2

24

Ekmek Sanatı (4 Günlük Workshop)

25

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

28

İz Bırakanlar

30

Meksika Ateşi

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL