TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Gelenekten Geleceğe Dondurma ve Donmuş Tatlılar (4 Günlük Eğitim)

  • Belirtilmemiş

  • 1600 TL.

  • 15 Ağustos 2016 - Pazartesi
    14:00 - 18:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

1600 TL.

15 Ağustos 2016 - Pazartesi
14:00 - 18:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

1. Gün/15 Ağustos (Pazartesi: 14:00-18:00)
Dondurmanın tarihçesinden başlayarak geleneksel dondurma yapımını öğrenecek ve farklı lezzetlerle uygulayacaksınız.

Vanilyalı dondurma (makinasız)
Granita (lime ve beyaz şeftalili, kavunlu, karpuzlu veya çilekli)
Ev yapımı külah
Kondanse süt yapımı

2. Gün/16 Ağustos (Salı: 14:00-18:00)
Günümüzde de kullanılan geleneksel methodlarla evinizde de rahatlıkla yapabileceğiniz farklı lezzetlerde dondurma ve sorbe yapım tekniklerini kavrayacaksınız.

Hindistan cevizi sütlü "vegan dondurma" (matcha yeşil çaylı, lavantalı veya 7 baharatlı)
Yoğurt "frozen" (çilekli, mangolu, kivili, kavunlu veya karpuzlu)
Kondanse sütlü dondurma (çikolatalı ve oreo parçacıklı, vanilyalı, fesleğenli veya acıbademli)
Hint dondurması kulfi
Sorbe (mango ve çilek, kavun veya çarkıfelek)

3. Gün/ 17 Ağustos  (Çarşamba: 14:00-18:00)
Teknolojik aletler kullanarak profesyonel olarak  soft dondurma ve gelato dondurma yapıp, her zaman uygulayabileceğiniz parfe tekniğini farklı sunum alternatifleriyle göreceksiniz.

Soft dondurma (kahveli ve damla sakızlı)
Gelato dondurma (rakılı, vanilyalı ve oreolu, beyaz çikolatalı ve vişneli veya karamelli ve krokanlı)
Çikolata kaplı çubukta parfe (helvalı, beyaz çikolatalı, kahveli ve portakallı

4. Gün/ 18 Ağustos (Perşembe: 14:00-18:00)
Dondurma ile servis edilen tatlılardan üretip, dondurma hakkında uzmanlaşmış olacaksınız.

Krokan
İsviçre merengi
Pavlova
Baked alaska
Dondurma sosları
Dondurma çekimleri
Dondurma ve parfe sunumları

Ağustos 2016 WORKSHOPLARI

02

Amerikan Pastası - 1

03

Pizza

05

Meksika Ateşi

06

Et Pişirme Teknikleri - 1

07

Gourmet Burger

09

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Eğitim)

10

İtalyan Mutfağı - 1

12

Tex-Mex Mutfağı

13

Ocakbaşı - 1

14

Et Pişirme Teknikleri - 2

15

Gelenekten Geleceğe Dondurma ve Donmuş Tatlılar (4 Günlük Eğitim)

16

Makaron Evrimi

17

Sushi Yapım Teknikleri

19

Latin Amerika

20

Steak Burger

21

Ocakbaşı - 2

23

Tatlı Tapas

24

İz Bırakanlar

26

Tapas & Meze

27

İtalyan Mutfağı - 2

28

Et Pişirme Teknikleri - 1

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL