TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

İtalyan Mutfağı - 1

  • Belirtilmemiş

  • 150 TL.

  • 10 Ağustos 2016 - Çarşamba
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

150 TL.

10 Ağustos 2016 - Çarşamba
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Dünyanın en prestijli mutfaklarından biri olan İtalyan Mutfağı'nın sırlarını keşfederek klasikleri ile ilgili püf noktalarını paylaşmaya devam ediyoruz. Focaccio Ekmeği'nden Pannacotta'ya en önemli İtalyan lezzetlerini hazırlamayı uygulamalı olarak öğreneceğiniz bu workshopumuzda çok keyifli saatler sizleri bekliyor.

İtalyan Caprese salata
Taze baharat ve kurutulmuş domatesli focaccio ekmeği
ızgara bonfile dilimleri, kuşkonmaz pestosu ile
Hindistan cevizli ve Çikolata likörlü pannacotta

Kişi Başı: 150 TL

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ağustos 2016 WORKSHOPLARI

02

Amerikan Pastası - 1

03

Pizza

05

Meksika Ateşi

06

Et Pişirme Teknikleri - 1

07

Gourmet Burger

09

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Eğitim)

10

İtalyan Mutfağı - 1

12

Tex-Mex Mutfağı

13

Ocakbaşı - 1

14

Et Pişirme Teknikleri - 2

15

Gelenekten Geleceğe Dondurma ve Donmuş Tatlılar (4 Günlük Eğitim)

16

Makaron Evrimi

17

Sushi Yapım Teknikleri

19

Latin Amerika

20

Steak Burger

21

Ocakbaşı - 2

23

Tatlı Tapas

24

İz Bırakanlar

26

Tapas & Meze

27

İtalyan Mutfağı - 2

28

Et Pişirme Teknikleri - 1

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL