TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Eğitim)

  • Belirtilmemiş

  • 400 TL.

  • 09 Ağustos 2016 - Salı
    14:00 - 17:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

400 TL.

09 Ağustos 2016 - Salı
14:00 - 17:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Dünya Klasiği haline gelmiş bu eşsiz lezzetlerin tüm detaylarını teknikleri ile öğrenip herkesi bir daha yemek için can atacağı bu özel lezzetleri öğrenmekle yetinmeyip, kendi yorumlarınızıda katalabilmeyi öğreneceksiniz.

İSVİÇRE MERENGLİ LİMONLU CURD PAY
TAVUKLU MANTARLI KİŞ
ISPANAKLI MUSKATLI KİŞ
ELMALI CEVİZLİ LATİS PAY
AKIŞKAN ÇİKOLATALI TART
VANİLYA LABNE KREMALI TAZE MEYVELİ TART
VİŞNELİ KLAFUTİS
YERFISTIKLI FRANGIPAN TART

Saat:14:00-18:00

400 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.

Ağustos 2016 WORKSHOPLARI

02

Amerikan Pastası - 1

03

Pizza

05

Meksika Ateşi

06

Et Pişirme Teknikleri - 1

07

Gourmet Burger

09

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Eğitim)

10

İtalyan Mutfağı - 1

12

Tex-Mex Mutfağı

13

Ocakbaşı - 1

14

Et Pişirme Teknikleri - 2

15

Gelenekten Geleceğe Dondurma ve Donmuş Tatlılar (4 Günlük Eğitim)

16

Makaron Evrimi

17

Sushi Yapım Teknikleri

19

Latin Amerika

20

Steak Burger

21

Ocakbaşı - 2

23

Tatlı Tapas

24

İz Bırakanlar

26

Tapas & Meze

27

İtalyan Mutfağı - 2

28

Et Pişirme Teknikleri - 1

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL