TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Fırından (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 04 Mayıs 2016 - Çarşamba
    14:00 - 18:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

320 TL.

04 Mayıs 2016 - Çarşamba
14:00 - 18:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Hani sıcak sıcak,tap taze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

PASKALYA ÇÖREĞİ
TAHİNLİ ÇÖREK
ALMAN PASTASI
UN KURABİYESİ
SİMİT
AÇMA
POĞAÇA
ACIBADEM


Çarşamba, Perşembe Saat: 14:00-18:00


320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

Mayıs 2016 WORKSHOPLARI

03

Amerikan Pastası - 1

04

Fırından (2 Günlük Workshop)

06

Sushi

08

Et Pişirme Teknikleri - 1

09

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

10

Tatlı Tapas

13

Tex Mex

15

Ocakbaşı - 2

16

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük)

17

İkisi Bir Arada

20

Gourmet Burger

22

İtalyan Mutfağı - 2

23

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

24

Mr. & Mrs. Brownie (Brownie'li Tatlılar)

27

Meze & Tapas

29

Meksika Ateşi

31

Amerikan Pastası - 2

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL