TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Pizza

  • Belirtilmemiş

  • 140 TL.

  • 02 Mart 2016 - Çarşamba
    19:00 - 22:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

140 TL.

02 Mart 2016 - Çarşamba
19:00 - 22:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Pizza hamurunun hassasiyetliklerini ve pizza hamuru açım tekniklerini pizzaları hazırlayarak öğrenmek istiyorsanız sizleri Chef's Table Mutfak Akademisi'ne bekliyoruz.


Pizza Margaritha
Fajita Pizza
Pizza Calzone


Kişi Başı: 140 TL


* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- 17 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri bilete tabidir.

Mart 2016 WORKSHOPLARI

01

Amerikan Pastası - 1

02

Pizza

04

Meksika Ateşi

05

İtalyan Mutfağı 1

06

Et Pişirme Teknikleri 2

08

Makaron Evrimi

09

Sushi Yapım Teknikleri

11

Gourmet Burger

12

Meksika Ateşi

12

French Patisseria

13

Ocakbaşı 1

14

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük)

15

Cheesecake

16

İspanyol Tapas 2

18

Tex Mex Mutfağı

19

Steak Burger

20

Et Pişirme Teknikleri 3

22

Amerikan Pastası - 2

23

Fırından (2 Günlük)

23

İz Bırakanlar - 1

25

Latin Amerika

26

Et Pişirme Teknikleri - 1

27

Ocakbaşı 2

28

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

29

Tatlı Tapas

30

Meksika Ateşi

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL