TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Ocakbaşı

  • Belirtilmemiş

  • 170 TL.

  • 13 Aralık 2015 - Pazar
    13:00 - 16:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

170 TL.

13 Aralık 2015 - Pazar
13:00 - 16:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

Kültürümüzün en önemli unsurlarından "Ocakbaşı" keyfini sanırız sevmeyen yoktur. Ocakbaşı'nı önemli kılan lezzetlerde Patlıcan Kebabı'ndan, Sütte taze kekikli ciğer şiş'e bu kültürü keşfetmek için sizi bu önemli workshopumuza davet ediyoruz.

 

Patlıcan Kebabı

Külbastı Sosta Tavuk Şiş

Sütte Taze Kekikli Ciğer Şiş

Sumaklı ve Nar Ekşili Kırmızı Soğan

Grit Ezmesi

Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası

Sorbe İkram

 

KİŞİ BAŞI:170 TL

13:00-16:00

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Aralık 2015 WORKSHOPLARI

04

Pizza

05

Gourmet Burger

06

Et Pişirme Teknikleri - 1

08

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK

08

Amerikan Pastası-1 19:00-22:00

11

Tex-Mex Mutfağı

12

İtalyan Mutfağı-2

13

Ocakbaşı

18

İspanyol Tapas 2

19

Et Pişirme Teknikleri-2

20

İtalyan Mutfağı-2

22

Yılbaşı Tatlıları- 1

25

Sushi Yapım Teknikleri

26

2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK

26

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK

27

Ocakbaşı-2

29

Yılbaşı Tatlıları- 2

31

Yeni Yıl Partisi

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL