TANITIM FİLMİNİ İZLE     TR EN

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 1

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 06 Haziran 2015 - Cumartesi
    13:00 - 16:00

  • BİLETİNİ AL

Belirtilmemiş

160 TL.

06 Haziran 2015 - Cumartesi
13:00 - 16:00

Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.

"Eti tanımak ve daha lezzetli et pişirmek istiyorum" diyorsanız hem teknikği hem de teorisi ile müthiş etler pişirmek için bu workshop sizleri bekliyor.

Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum
Gavurdağ salatası

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- 17 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri bilete tabidir.

Haziran 2015 WORKSHOPLARI

01

Ramazan Tatlıları

03

2 Ayda Hobi Aşçılık

04

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

05

TEX - MEX 2

06

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 1

07

İtalyan Mutfağı-2

08

Cheesecake-2

12

İftar Sofrası

13

2 Ayda Hobi Aşçılık

14

TEX - MEX

16

2 Ayda Hobi Aşçılık

19

Pizza - 1

21

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 2

26

Fine Burgers

28

İtalyan Mutfağı - 1

E-BÜLTEN

Eğitimlerimizle ilgili duyurulardan, özel etkinliklerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e-bülten'e kayıt olun!

KAYIT OL