Workshop’larımız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve detaylar için lütfen arayınız.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENU
- Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde
- Dağmantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot
- Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
- Kakaolu Sütlaç Dondurma İle (İkram)
Şartlar ve Koşullar:
- Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
- Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
- Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
- Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Ağustos 2021 WORKSHOPLARI
03
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
22
GLUTENSİZ VE ŞEKERSİZ DE ÇOK TATLI WORKSHOP
27
GOURMET BURGER - 4 WORKSHOP