Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

ETLER VE PİŞİRME TEKNİKLERİ

Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.

Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum
Gavurdağ salatası

Workshop Saati: 4 saat

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. 

Workshop'a ait notlar

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce 
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

1 Kişi

160 TL

01 Ekim 2014
Çarşamba

14:00 18:00 arası

Başvur
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır