Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

ETKİNLİK TAKVİMİ

GELENEKTEN GELECEĞE DONDURMA VE DONMUŞ TATLILAR (4 GÜNLÜK EĞİTİM)

1. Gün/15 Ağustos (Pazartesi: 14:00-18:00)
Dondurmanın tarihçesinden başlayarak geleneksel dondurma yapımını öğrenecek ve farklı lezzetlerle uygulayacaksınız.

Vanilyalı dondurma (makinasız)
Granita (lime ve beyaz şeftalili, kavunlu, karpuzlu veya çilekli)
Ev yapımı külah
Kondanse süt yapımı

2. Gün/16 Ağustos (Salı: 14:00-18:00)
Günümüzde de kullanılan geleneksel methodlarla evinizde de rahatlıkla yapabileceğiniz farklı lezzetlerde dondurma ve sorbe yapım tekniklerini kavrayacaksınız.

Hindistan cevizi sütlü "vegan dondurma" (matcha yeşil çaylı, lavantalı veya 7 baharatlı)
Yoğurt "frozen" (çilekli, mangolu, kivili, kavunlu veya karpuzlu)
Kondanse sütlü dondurma (çikolatalı ve oreo parçacıklı, vanilyalı, fesleğenli veya acıbademli)
Hint dondurması kulfi
Sorbe (mango ve çilek, kavun veya çarkıfelek)

3. Gün/ 17 Ağustos  (Çarşamba: 14:00-18:00)
Teknolojik aletler kullanarak profesyonel olarak  soft dondurma ve gelato dondurma yapıp, her zaman uygulayabileceğiniz parfe tekniğini farklı sunum alternatifleriyle göreceksiniz.

Soft dondurma (kahveli ve damla sakızlı)
Gelato dondurma (rakılı, vanilyalı ve oreolu, beyaz çikolatalı ve vişneli veya karamelli ve krokanlı)
Çikolata kaplı çubukta parfe (helvalı, beyaz çikolatalı, kahveli ve portakallı

4. Gün/ 18 Ağustos (Perşembe: 14:00-18:00)
Dondurma ile servis edilen tatlılardan üretip, dondurma hakkında uzmanlaşmış olacaksınız.

Krokan
İsviçre merengi
Pavlova
Baked alaska
Dondurma sosları
Dondurma çekimleri
Dondurma ve parfe sunumları

1 Kişi

1600 TL

15 Ağustos 2016
Pazartesi

14:00 18:00 arası

Başvur
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır