Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

ETKİNLİK TAKVİMİ

GELENEKTEN GELECEĞE DONDURMA VE DONMUŞ TATLILAR (4 GÜNLÜK EĞİTİM)

25 - 28 TEMMUZ 2016

1. GÜN (Pazartesi: 14:00­ 18:00)

DONDURMANIN TARİHÇESİNDEN BAŞLAYARAK GELENEKSEL DONDURMA YAPIMINI

ÖĞRENECEK VE FARKLI LEZZETLERLE UYGULAYACAKSINIZ.

• VANİLYALI DONDURMA (MAKİNASIZ)

• GRANİTA (LİME VE BEYAZ ŞEFTALİLİ, KAVUNLU, KARPUZLU VEYA ÇİLEKLİ)

• EV YAPIMI KÜLAH

• KONDANSE SÜT YAPIMI

2. GÜN (Salı: 14:00­ 18:00)

GÜNÜMÜZDE DE KULLANILAN GELENEKSEL METHODLARLA EVİNİZDE DE RAHATLIKLA

YAPABİLECEĞİNİZ FARKLI LEZZETLERDE DONDURMA VE SORBE YAPIM TEKNİKLERİNİ

KAVRAYACAKSINIZ.

• HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTLÜ "VEGAN DONDURMA" (MATCHA YEŞİL ÇAYLI,

LAVANTALI VEYA 7 BAHARATLI)

• YOĞURT "FROZEN" (ÇİLEKLİ, MANGOLU, KİVİLİ, KAVUNLU VEYA KARPUZLU)

• KONDANSE SÜTLÜ DONDURMA (ÇİKOLATALI VE OREO PARÇACIKLI, VANİLYALI,

FESLEĞENLİ VEYA ACIBADEMLİ)

• HİNT DONDURMASI KULFİ

• SORBE (MANGO VE ÇİLEK, KAVUN VEYA ÇARKIFELEK)

3. GÜN (Çarşamba: 14:00­ 18:00)

TEKNOLOJİK ALETLER KULLANARAK PROFESYONEL OLARAK SOFT DONDURMA VE

GELATO DONDURMA YAPIP, HER ZAMAN UYGULAYABİLECEĞİNİZ PARFE TEKNİĞİNİ

FARKLI SUNUM ALTERNATİFLERİYLE GÖRECEKSİNİZ.

• SOFT DONDURMA (KAHVELİ VE DAMLA SAKIZLI)

• GELATO DONDURMA (RAKILI, VANİLYALI VE OREOLU, BEYAZ ÇİKOLATALI VE

VİŞNELİ VEYA KARAMELLİ VE KROKANLI)

• ÇİKOLATA KAPLI ÇUBUKTA PARFE (HELVALI, BEYAZ ÇİKOLATALI, KAHVELİ VE

PORTAKALLI

4. GÜN (Perşembe: 14:00­ 18:00)

DONDURMA İLE SERVİS EDİLEN TATLILARDAN ÜRETİP, DONDURMA HAKKINDA

UZMANLAŞMIŞ OLACAKSINIZ.

• KROKAN

• İSVİÇRE MERENGİ

• PAVLOVA

• BAKED ALASKA

• DONDURMA SOSLARI

• DONDURMA ÇEKİMLERİ

• DONDURMA VE PARFE SUNUMLARI

1 Kişi

1600 TL

25 Temmuz 2016
Pazartesi

14:00 18:00 arası

Başvur
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır