Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

ETKİNLİK TAKVİMİ

ETLER VE ET PİŞİRME TEKNİKLERİ

Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.

Not: Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masasında ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum 
Gavurdağ salatası

30 Ocak 2015, 19:00-22:00

1 Kişi

160 TL

30 Ocak 2015
Cuma

19:00 22:00 arası

Başvur
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır