Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

 

ETKİNLİKLER

WORKSHOP TAKVİMİ

2017
OCA
ŞUB
MAR
NİS
MAY
HAZ
TEM
AĞU
EYL
EKİ
KAS
ARA
OCA
2018
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR
   
1
2
3
Sushi
4
Et Pişirme Teknikleri 2
5
6
7
8
9
10
Lübnan Mutfağı
11
Tex Mex
12
13
14
15
16
17
Steak Burger
18
Et Pişirme Teknikleri 3
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  


03 Haziran 2017 Cumartesi
Sushi

Tüm dünyada kabul görmüş en sevilen lezzetlerden biri olan Sushi'yi hazırlamanın zor olmadığını bu workshop sayesinde anlayacaksınız. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde Uzak Doğu'nun yakın lezzetinin sırları açığa çıkıyor! Surimi Roll Sesami Maki Roll Sake Nigiri Temaki Wasabi Sos KİŞİ BAŞI:160 TL * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak ......

 
04 Haziran 2017 Pazar
Et Pişirme Teknikleri 2

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız. Ağır Ateşte Pişirilmiş Sebzeli Kuzu Gerdan  Bonfile Smörrebröd  Yufkaya Sarılı Mısırlı Köfte Steak  Kremalı Ispanak Beğendi Kurutulmuş Domatesli ve Peynirli Akdeniz Salata Fiyatı......

 
10 Haziran 2017 Cumartesi
Lübnan Mutfağı

Tabbule salatası Turşulu Humus Falafel ve tahin sos Kafta Kebap Dürüm Sorbe ikram KİŞİ BAŞI:150 TL. Benzersiz Lübnan mutfağının efsaneleşmiş klasik lezzetleriyle harmanlanmış eğlenceli saatler geçirmeye var mısınız? Humus'tan, Falafel'e, Tahin Sos'tan Tabbule Salatası'na klasikleri keşfetmeye hazır olun! * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim......

 
11 Haziran 2017 Pazar
Tex Mex

“Kırmızı et olmadan sofralar eksik” diyenlerden misiniz? Ya da “Yemeğe tadını veren acı biberdir” diyenlerden mi? Efsane Tex-Mex lezzetleri ile eğlenceli bir workshop deneyimine hazır olun! Fajita'dan Taco'ya, bu lezzetlerin sırlarını keşfedin. Chilli Beef Tacos Beef Fajita,Avokado ,salsa ve ekşi krema sos ile Meksikan fasulyeli ve cheddar peynirli Tostadas  ......

 
17 Haziran 2017 Cumartesi
Steak Burger

Nefis ve doyurucu lezzet kombinasyonlarının bir burgerde birleşmesi, sizleri bu çok keyif alıp, her zaman yapmaktan keyif alacağınız steak yapısındaki burgerlerin yapımı ve detayları için bekliyoruz. Grand Burger'dan Islak Hamburger'e en özel burgerlerı hazırlamayız uzman eğitmenlerimiz eşliğinde uygulamalı olarak öğreneceğiz. Islak Hamburger Grand Burger Closlaw Salatası Çikolatalı Süt B......

 
18 Haziran 2017 Pazar
Et Pişirme Teknikleri 3

Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda Karamelize Soğanlı Steak Köfte'den Chimichurri Marineli Brezilya Beef'e en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz. Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto Chimichurri Marineli Brazilya Beef Karamelize Soğanlı Steak Köfte Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio Közlenmiş Bibe......

 
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır