Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

 


Mesajınız gönderiliyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimler için merak ettiklerinizi bize buradan sorabilirsiniz.

Profesyonel Pastacılık & Ekmekçilik

Pastacılık ve Ekmekçiliği mesleğe dönüştürmek isteyenler ve kendi işletmesini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyenler için olan program, uluslararası temel pastacılık ve ekmekçilik tekniklerini inovatif (geliştirici ve keşfedici) olarak adaylara kazandırma ilkesiyle hazırlanmış programdır.
Profesyonel pastacılık-ekmekçilik eğitimi  8 aylık  dönemi kapsayan bir eğitim sürecidir. Eğitim süreci 2 aşamadan oluşmaktadır. İlk  4 ay Chef’s Table Mutfak Akademisi mutfaklarında eğitim alındıktan sonra ikinci aşamada profesyonel bir işletmenin mutfağında 4 ay staj ile gerçekleşir. Staj yerleştirmeleri Chef’s Table Mutfak Akademisi tarafından gerçekleştirilir.

Chef's Table Mutfak Akademisi yerleşkesi Maslak/İstanbul'dadır.

Eğitimini tamamlayan öğrenciler T.C. M.E.B. sınavına katılırlar.  

Başarılı olanlar Uluslararası  profesyonel pastacılık çalışan adayı olarak sektörde yurtiçi ve yurtdışındaki işletmelerde profesyonel kariyerlerine başlayacak seviyeye gelirler.

ULUSLARARASI MESLEKİ YETERLİLİK SERTİFİKASI:

Dünyanın en iyi şeflerinin duvarlarını süsleyen, 10 milyondan fazla şef üyesi olan sektördeki en büyük otorite WACS’ın (Dünya Şefler Birliği) Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası'nı(Professional Cook-Commis Chef) Türkiye'de ilk olarak Chef's Table Mutfak Akademisi, öğrencilerine sunmaktadır. Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası (Professional Cook-Commis Chef); eğitim sürecini tamamlayıp sektörde deneyim kazanmış, uluslararası standartlarda tüm dünya mutfaklarında belli bir pozisyonda çalışabilir düzeye gelmiş kişilere verilen sertifikadır. Chef's Table Mutfak Akademisi öğrencileri, WACS ile artık uluslararası en geçerli Mesleki Yeterlilik Sertifikası'na sahip olup, kariyerleri için tüm dünyadaki uluslararası otellerde ve işletmelerde çalışma imkanını elde ederler. Mesleğini yapmak isteyenlerin önünü açan WACS (Professional Cook-Commis Chef) sertifika programı uluslararası eğitim akreditasyon merkezi "City & Guilds" işbirliği ile hazırlanmıştır.Global standartlarda bu sertifikaya sahip olmak için  Chef’s Table Mutfak Akademisi öğrencileri, WACS tarafından belirtilen standartları yerine getirmesi ile bu sertifikaya sahip olurlar.

WACS (DÜNYA ŞEFLER BİRLİĞİ) :

"Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır."

CHEF'S TABLE'DA EĞİTİM:

Dünyanın en son teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzen tezgah sistemi ve şef ile yüz yüze, pratik eğitim ile teorik eğitimin eş zamanlı Coaching'lik sistemi ile verildiği Uluslararası Temel Pastacılık-Ekmekçilik eğitimidir.Türkiye'de butik mutfak eğitimi öncüsü olan Chef's Table Mutfak Akademisi'nde eğitimler; Kurucu Şef Serkan Bozkurt önderliğinde ve alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir.
Neden Chef's Table?

STAJ:

İlk 4 ay eğitim sonrası Chef's Table öğrencileri dünyanın önde gelen uluslarası işletmelerinde stajlarını gerçekleştirerek profesyonel iş yaşantıları için kariyerlerine ilk adımlarını atarlar. Staj lokasyonları Chef's Table Mutfak Akademisi tarafından belirlenir ve öğrenciler haftada 6 gün stajını gerçekleştirir.
Öğrencilerimiz nerelerde staj yapıyor? 

YURT DIŞI FIRSATLARI:

Chef's Table mezunları, eğitimlerini tamamladıktan sonra Amerika'da maaşlı çalışan olarak hem staj hem de kariyer yapma imkanına sahiptirler.

ZORUNLU HİJYEN SETİFİKASI:

Chef's Table öğrencileri; endüstriyel mutfaklarda çalışan her bireyin sahip olması gereken, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca hazırlanan ‘‘Hijyen eğitim yönetmeliği'' kapsamındaki zorunlu sertifikayı, eğitimine katılarak almaya hak kazanırlar.

EĞİTİM SONRASI:

8 aylık profesyonel Pastacılık-Ekmekçilik eğitimini tamamlayan Chef's Table öğrencileri Dünya'nın en prestijli uluslararası zincir hotelleri, resturantları ve işletmelerinde mesleki yaşantılarına başlayabilecek seviyeye ulaşırlar. Ayrıca Kendi işletmelerinin şefi olabilecek niteliği kazanabilirler.
Chef's Table mezunları yurtiçi ve yurtdışında birçok uluslarası işletmelerde kariyer yolculuklarına devam ediyorlar.
Mezunlarımız nerelerde çalışıyor?

ÖDEME OLANAKLARI:

Chef's Table öğrenci adayları, anlaşmalı bankalar tarafından 'özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek  ödeme koşulları ile kredi imkanına sahiptirler. Detaylı bilgi tıklayınız.

Eğitim ve Ekipman Seti Ücreti

18,500 TL

Hafta içi
*Başlangıç: 16 Ekim 2017

Sabah:09:00-13:00 Öğlen:14:00-18:00

Kayıtlarımız başlamıştır


Hafta Sonu
*Başlangıç: 21 Ekim 2017

09.00-18:00

Kayıtlarımız başlamıştır

 
  • DERS PROGRAMI
  • STAJ İMKANLARI
  • KREDİ OLANAKLARI
  • KONAKLAMA

1. Hafta

Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği

Beslenme

Maliyet Hesaplama ve Menü Planlama

Mutfak Ekipmanları, Satın Alma ve Depolama

Tabak Sunumu ve Yemek Tarihi

2. Hafta

Bıçak ve Palet Kullanımı ve Terazi

Aşçılık 1

Aşçılık 2

Aşçılık 3

3. Hafta

Kremalar

Çikolata

Soslar

Dekor Hamurları 1

Dekor Hamurları 2

4. Hafta

Dekor Hamurları 3

Tart,Pay ve Kiş Hamurları 1

Tart,Pay ve Kiş Hamurları 2

5. Hafta

Tart,Pay ve Kiş Hamurları 3

Kurabiye 1

Kurabiye 2

Kurabiye 3

6. Hafta

Dökme Hamurlar 1

Dökme Hamurlar 2

Lamina Hamurlar 1

Sınav

7. Hafta

Lamina Hamurlar 2

Merengler 1

Merengler 2

Krema

8. Hafta

Pandispanya 1

Pandispanya 2

Geleneksel Pastalar 1

Geleneksel Pastalar 2

9. Hafta

Modern Pastalar 1

Modern Pastalar 2

Tiramisu

Geleneksel Hamurlar

10. Hafta

Geleneksel Pastalar 3

Geleneksel Pastalar 4

Modern Pastalar 3

Modern Pastalar 4

11. Hafta

Cheesecake 1

Cheesecake 2

Parfe ve Muss

Sınav

12. Hafta

Show Pastalar 1

Show Pastalar 2

Şeker Çalışması

Jöleleme ve Mantolama

13. Hafta

Sütlü Tatlılar 1

Sütlü Tatlılar 2

Şerbetli Tatlılar 1

Şerbetli Tatlılar 2

14. Hafta

Kekler

Muffinler

Ekmekler 1

Ekmekler 2

15. Hafta

Ekmekler 3

Ekmekler 4

Ekmekler 5

Ekmekler 6

16. Hafta

Dondurma ve Sorbe

Restaurant Tatlı 1

Restaurant Tatlı 2

Sınav

Eğitimlerde ilk 4 ay tamamlandıktan sonra öğrencilerimiz, iş ortaklığımız bulunan dünyaca ünlü otel ve restoranlarda staj programına dahil edilirler.

ICBC Turkey Bank A.Ş,Chef’s Table öğrencilerine özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek ödeme şeçenekleri sunuyor.

 

ICBC Turkey Bank A.Ş
Dalyan Şubesi

Canan POLAT
Tel: 0 216 411 14 90 (1700)
canan.polat@tekstilbank.com.tr

Burgan Bank,Chef’s Table öğrencilerine özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek ödeme şeçenekleri sunuyor.

 

Burgan Bank
Yeşilyurt Şubesi

Emine Yılmaz
0 212 663 05 45 (97033)
eyilmaz@burgan.com.tr

Chef’s Table Mutfak Akademisi olarak önerdiğimiz konaklama hizmeti veren kuruluşlar;

Mavi Konak Apart

Asmalı Mescit mahallesi, Minare sokak,
No: 21- Beyoglu/Istanbul
Telefon: +90 212 245 33 20
www.mavikonakapart.com

Maslak Apart

Maslak mahallesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi,
No: 43 Sarıyer / İstanbul
Telefon: +90 212 245 33 20
www.mavikonakapart.com

 
 

Konaklama alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın:

0 212 258 88 86
 
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır